AdhocHaus Oy

AdhocHaus Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, jonka pääasiallisena liiketoimintana on siirrettävien rakennusten, Restin-tuoteperheen ja Relaxation Area -konseptin myynti sekä markkinointi. Yrityksen omistavat E.U. -Adhoc Project Oy Forssasta sekä yrityksen toimiva johto. E.U. -Adhoc Project Oy:llä on kokemusta telakkateollisuuden moduulirakentamisesta vuodesta 1999 alkaen. AdhocHaus Oy:n missio on ratkaista väliaikaiset majoitus- ja tilaratkaisut, joissa vaaditaan kustannustehokkuutta ja joustavuutta, tilan tehokasta käyttöä sekä tilojen nopeaa käyttöönottoa.

Kanssamme hyödyt ainulaatuisesta kotimaisesta osaamisestamme

Kompakti huippulaatu on avainosaamistamme

AdhocHaus on valmistanut Suomessa rakennettuihin, maailman suurimpiin luksusristeilijöihin hyttejä ja oheistiloja. Kustannustehokas moduularinen laaturakentaminen pieneen tilaan on siis meille tuttua.

Ainutlaatuista innovaatiota – turvallisesti.

Tuotteemme täyttävät kaikki suomalaiset viranomaisvaatimukset. Lisäksi tuotteellamme on Patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja.

Kotimaisuus on meille tärkeää

Tuotteidemme kotimaisuusaste on viety mahdollisimman pitkälle. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Suomessa. Myös majoitusmoduulin patjat ovat kotimaisen Familonin valmistamat.

Haluatko tietää enemmän? Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä