Vain mielikuvitus on rajana

Luomme rakennuksen toiveidesi mukaisesti muunneltavista moduuleista.

Siirrettävät rakennukset

Siirrettävien rakennusten käyttökohteissa vain mielikuvitus on rajana. Rakennusten muunneltavuus on huippuluokkaa, sisätilamoduulien sekä elementtirakenteen ansiosta. Restin-sisätilamoduulien järjestystä sekä huonejakoja voidaan muokata myös käytön aikana.

Majoituskapasiteettin muokkaaminen on myös mahdollista käytön aikana, mikäli majoitustarpeessa on esimerkiksi kausiluonteista vaihtelua. Kustannuksetkin pysyvät kurissa, sillä siirtämiseen ei tarvita erikoiskuljetuksia, vaan siihen riittää normaalit täysperävaunut.

AdhocHausin siirrettävät rakennukset soveltuvat esimerkiksi kouluiksi, päiväkodeiksi, väistötiloiksi, työmaatoimistoiksi tai projektin aikaiseen majoittumiseen, Restin Project -työmaahotelliksi.

Yksi

Valmistetaan sisätiloissa ja kuljetetaan perille valmiina

Itsekantavat elementit sisältävät jo tehtaalta tullessaan lämmöneristyksen ja halutun pintaverhoilun, joten käyttöönotto on nopeaa ja kustannustehokasta. Valmis rakennus liitetään vesijohto-, viemäri-, sähkö- ja tietoliikenneverkkoihin. Ulkoverhoilu tehdään väreiltään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Kaksi

Voidaan siirtää myöhemmin uuteen paikkaan

Rakennus on helposti siirrettävä ja siihen riittää tavalliset täysperävaunut. Se ei välttämättä tarvitse erillisiä perustuksia, tiivistetty sorapatja riittää. Siirrettävyys mahdollistaa rakennusten sijoittumisen elinkaarensa aikana moneen eri kohteeseen.

kolme

Kustannukset pysyvät kurissa

Vakioidun tuotantomenetelmän ansiosta kustannukset voidaan laskea hyvin tarkasti.
Vuokraamme rakennukset 2-6 vuoden sopimuksella. Vaihtoehtoisesti ne voi lunastaa heti tai vasta vuokrasopimuksen päätyttyä.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme mielellämme tarkempaa tietoa henkilökohtaisesti.
Pyydä tarjous